Beach flag kevätkampanja 1.4-31.5

Beach flagin ostajalle neljästä jalka vaihtoehdosta vapaavalintainen jalka kaupanpäälle. Vaihtoehdot ovat kevyt ristikkojalka, iso ristikkojalka, maapiikki tai säiliöjalka. Ei min. tai max. määriä tilaukselle.

Hyödynnä kampanja ja tilaa loistavaa näkyvyyttä suosituimman tuotteemme muodossa.

Beach Flag on helposti kasattava ja se sopii hyvin sisä- ja ulkotiloihin, kaupunkiin, tai vaikka rannalle erilaisiin tapahtumiin. Lippu on helposti siirreltävissä keveytensä ansiosta.  Lipun saat tilattua omalla grafiikalla, jonka painatus sisältyy hintaan. Painatus on yksi,- tai kaksipuoleinen. 1-puoleinen painatus näkyy peilikuvana lipun toiselle puolelle. Lipun mukana tulee myös kantopussi, johon lipun rungon saa pakattua kuljetusta varten. Beachflagin kangas on vaihdettavissa, jos grafiikkaa tarvitsee uusia myöhemmin.

  • Beachflag on saatavilla neljässä eri koossa: S, M, L ja XL
  • Koot rungon kanssa aalto,- sekä evämalli S 2,45m, M 3,05m, L 4,06m, XL 5m. Mallissa pisara S 2m, M 2,62m, L 3,30m, XL 4,30m
  • Kestävä runko
  • Kangas Polyester 115g tai Blackback Pro 250g
  • B1 palosuojattu
  • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa
  • Painatus on yksi- tai kaksipuolinen. Yhdelle puolelle painatettaessa näkyy logo peilikuvana lipun toiselle puolelle. Kaksipuolisella painatuksella logo on oikein päin luettavissa molemmin puolin. Kaksipuolisen painatuksen saat lippu koolle S, sekä M ja lisäksi pisara malliimme koossa L

Toimi näin: Tilaa lippu/liput suoraan verkkokaupasta! Saat määräalennukset yli 6 kappaleen tilaukselle. Valikoi lippumalli alta, tuotesivulta lipun koko, sekä 1- tai 2-puoleinen painatus. Kampanjajalan saat valikoitua tuotesivun alas veto valikosta. Löydät jalat otsikolla ”kampanjajalka”. Mikäli sinulla on valmis painomateriaali saat sen ladattua kassalla tilaukselle mukaan, tai voit laittaa sen + tilausnumeron meille myös sähköpostilla (aineistot alle 10Mb) / Wetransferilla (aineistot yli 10Mb). Halutessasi me voimme tehdä sinulle valmiin painoaineiston, saat vedoksen hyväksyttäväksi. Kysy lisää!

Aineisto-ohjeet, sekä taittopohjat painomateriaaleille löydät täältä!