Kyltit ja banderollit

Kankaat ja Banderollit

 alk. 14€ /m2

Kylti ja Levyt

alk. esim a3 koko 4€/kpl / 32€/m2

Mainoskyltit ja opasteet

Olemme toimittaanet asiakkaillemme runsaasti mainoskylttejä ja banderolleja näkyvyyden takaamiseksi. Tarvitsetko ehkä tienvarteen kylttiä ohjaamaan asiakkaita perille? P-paikka kylttiä näyttämään asiakkaille mihin auton voi parkkeerata? Opastekylttiä kertomaan asiakkaille miten teidät löytää? Tai kertomaan asiakkaille olemassa olostanne tai ajankohtaisesta kampanjasta mainoskyltillä. Nämä kaikki voit tilata meiltä järkevään hintaan. Laadukas lopputulos ja nopea toimitus. Emme veloita hukkaneliöistä. Meiltä saat kyltit sekä ulko, että sisätiloihin. Valikoimista löytyy lyhyisiin kampanja tarkoituksiin sopivia kylttejä  ja myös sellaisia jotka kestävät käytössä pidempään.

Banderollit ja mainoskankaat

Toteutamme kaikenkokoisia ja mallisia mainoskankaita ja banderolleja moneen tilanteeseen.  Mainoskankaalla luot loistavaa näkyvyyttä melkein minne vaan, sekä sisä, että ulkotiloihin. Sisä, että ulkotiloihin soveltuvat kankaat ja vinyylimme ovat paloluokiteltuja.

Graafinen suunnittelu ja toteutus

Voit jättää myös mainoskylttien sekä banderollien suunnittelun meidän huoleksemme. Toteutamme kyltit, opasteet, banderollit ja mainoskankaat toivoidesi pohjalta, kunhan toimitat meille tarvittavat materiaalit (logot yms.) Voit myös laittaa meille valmiin painoaineston. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisissa lisäkysymyksissä koskien kylttejä ja banderolleja. Kun tiedämme käyttökohteen, niin osaamme auttaa sinua valitsemaan parhaat materiaalit tarkoitukseesi.

 

Katso mikä materiaali sopisi tarkoitukseesi parhaiten ja kysy meiltä lisää.