Meistä

Suomenmainosmateriaalit.fi on vuonna 2012 perustetun suunnittelutoimisto Mainos Inkin verkkokauppa. 

Perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita asiakaslähtöisesti. Meille on tärkeää pysyä sovituissa aikatauluissa ja tarjota tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Autamme sinua valikoimaan tarpeisiisi sopivat näkyvyydet, sekä materiaalit. Tarvittaessa suunnittelemme myös painoaineistosi. Olemme jo vuosia suunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia tiloja, kalusteratkaisuja sekä tuotenäkyvyyksiä ravintoloihin, messuille, myymälöihin sekä tapahtumiin. Voit luottaa siihen, että olemme ammattitaitoinen kumppani nostamaan brändisi uudelle tasolle.

Toimimme osittain drop shipping menetelmällä mikä tarkoittaa sitä, että tilattu painotuote lähetetään suoraan valmistajalta/yhteistyökumppaniltamme asiakkaalle. Osa tuotteista painetaan Vaasassa, sekä myös varastotuotteet lähtevät Vaasasta. Kaikki painotuotteet valmistetaan EU:n talousalueen sisällä. Pystymme näin takaamaan asiakkaille aina laajan tuotevalikoiman, sekä hiilijalanjälki pienenee ilman turhia välitoimituksia varastoomme. Hoidamme myös ympäristövastuumme ja suurin osa pakkausmateriaaleista hyöty käytetään uudelleen.  

Mainos Ink Oy/Suomen Mainosmateriaalit on osa Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -verkostoa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että yritys hoitaa asiat avoimesti ja yrityksen lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

Zeckit on Vastuu Groupin yritystietopalvelu ja -haku. Sieltä löytyvät kaikki Suomen yritykset. Yritysten profiileissa kerrotaan perustietoja yrityksestä ja näytetään saadut asiakasarviot.

Mainostarvikkeet ja -materiaalit

Olemme erikoistuneet myymään näkyviä, laadukkaita ja edullisia mainostarvikkeita sekä – materiaaleja valtakunnallisesti tyytyväisyystakuun kera. Meiltä löydät tarvittavat tuotteet messuille, erilaisiin tapahtumiin, kauppakeskuksiin, promootioihin ja moneen muuhun, jossa on tarkoitus edistää myyntiä ja hakea lisänäkyvyyttä. Valikoimista löytyy tuotteita sisä-, sekä ulkotapahtumiin. Toimitamme pienet sekä suuret tilaukset nopeallakin aikataululla. Suomen Mainosmateriaaleilla on myös kivijalkamyymälä Vaasassa. Tule paikan päälle tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan kanssamme markkinointitarpeistasi. Löydämme yhdessä juuri sopivat ratkaisut sinulle. Saat meiltä aina henkilökohtaista, ammattitaitoista ja iloista palvelua.

Meiltä saat myös graafisia palveluita

Teemme suunnitelmat ja aineistot mainostuotteisiin asiakkaan toiveiden pohjalta tai voit myös antaa meille täysin vapaat kädet uusien ideoiden luomiseen. 3d-suunnittelu kuuluu meidän vahvuuksiimme. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia messuosastoja valtakunnallisesti. Tilaa siis Messuosastojen suunnittelupalvelu meiltä. Laaja ja ammattitaitoinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa myös messuosastojen rakentamisen. Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Verkkokaupasta mainostarvikkeet ostettavissa helposti 24/7

Yhteyshenkilöt

Janika Orre-Hänninen

+358 452 237 248

Myynti ja hallinto

Vesa Hänninen

+358 452 237 248

Myynti, hallinto ja graafinen suunnittelu

Yrityksen avainluvut

2024

TOIMITETTUA TILAUSTA

1650

ASIAKASTA

124

AKTIIVISTA TUOTETTA VERKKOKAUPASSA

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, palveluiden ja tuotteiden laatu, sekä pitkät ja tyytyväiset asiakassuhteet. Olemme ylpeitä saadessamme olla osana asiakkaidemme menestystarinoita.