SUOMENMAINOSMATERIAALIT.FI

Suomenmainosmateriaalit.fi on vuonna 2012 perustetun suunnittelutoimisto Mainos Inkin verkkokauppa. mainosink.com

Perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita asiakaslähtöisesti. Meille on tärkeää pysyä sovituissa aikatauluissa ja tarjota tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Toimimme osittain drop shipping menetelmällä mikä tarkoittaa sitä, että tilattu painotuote lähetetään suoraan valmistajalta/yhteistyökumppaniltamme asiakkaalle. Osa tuotteista painetaan Vaasassa, sekä myös varastotuotteet lähtevät Vaasasta. Kaikki painotuotteet valmistetaan EU:n talousalueen sisällä. Pystymme näin takaamaan asiakkaille aina laajan tuotevalikoiman, sekä hiilijalanjälki pienenee ilman turhia välitoimituksia varastoomme. Hoidamme myös ympäristövastuumme ja suurin osa pakkausmateriaaleista hyötykäytetään uudelleen.  

Mainostarvikkeet ja -materiaalit

Olemme erikoistuneet myymään näkyviä, laadukkaita ja edullisia mainostarvikkeita sekä – materiaaleja valtakunnallisesti tyytyväisyystakuun kera. Meiltä löydät tarvittavat tuotteet messuille, erilaisiin tapahtumiin, kauppakeskuksiin, promootioihin ja moneen muuhun, jossa on tarkoitus edistää myyntiä ja hakea lisänäkyvyyttä. Valikoimista löytyy tuotteita sisä-, sekä ulkotapahtumiin. Toimitamme pienet sekä suuret tilaukset nopeallakin aikataululla. Suomen Mainosmateriaaleilla on myös kivijalkamyymälä Vaasassa. Tule paikan päälle tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan kanssamme markkinointitarpeistasi. Löydämme yhdessä juuri sopivat ratkaisut sinulle.

Meiltä saat myös graafisia palveluita

Teemme suunnitelmat ja aineistot mainostuotteisiin asiakkaan toiveiden pohjalta tai voit myös antaa meille täysin vapaat kädet uusien ideoiden luomiseen. 3d-suunnittelu kuuluu meidän vahvuuksiimme. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia messuosastoja valtakunnallisesti. Tilaa siis Messuosastojen suunnittelupalvelu meiltä. Laaja ja ammattitaitoinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa myös messuosastojen rakentamisen. Katso sivu suunnittelu ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Verkkokaupasta mainostarvikkeet ostettavissa helposti 24/7

Sponsoroimme:

Olemme mielellämme mukana erilaisissa yhteistyökuvioissa mistä on molemminpuolinen hyöty/näkyvyys.