Suomenmainosmateriaalit.fi – Tilausehdot

Yleiset ehdot

Suomenmainosmateriaalit.fi on Mainos Ink Oy:n (Y:tunnus: 24839644) verkkokauppa. Näitä tilausehtoja sovelletaan Mainos ink Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Suomenmainosmateriaalit.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure). Ylivoimaisena esteenä tarkoitetaan sellaisia ennalta arvaamattomia seikkoja tai olosuhteiden muutoksia, jotka ovat Mainos ink Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. esim lakko tai sota. Suomenmainosmateriaalit.fi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Asiakas

Asiakas ei saa antaa sellaisia töitä yritykselle (Mainos Ink Oy), jotka rikkovat tekijänoikeuslakia. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa. Asiakkailta vaadittavat tiedot ovat Yrityksen nimi, yhteyshenkilön nimi, sähköposti, y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero ja laskutusosoite. Asiakas vastaa antamiensa osoitetietojen ja henkilötietojen oikeellisuudesta.
Asiakas on yksin vastuussa salasanan ja käyttäjätunnuksen salassapidosta sekä vastaa kaikista tilauksista, jotka on tehty asiakkaan käyttäjätunnuksella tai sähköpostiosoitteella.

Hinnasto

Suomenmainosmateriaalit.fi sivuilla olevien tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverottomia eivätkä niihin kuulu mahdollisia toimituskuluja, graafisen työn lisiä & asennuspalveluja, ellei niistä ole erikseen mainittu. Mikäli hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei voida myydä selvästi alempaan hintaan, mikäli voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen.

Maksaminen

Yritys (Mainos Ink Oy) oma lasku

laskutamme asiakasta lähettämällä paperisen laskun tai verkkolaskun. Lasku erääntyy 14 päivää siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Laskuun liittyvät huomautukset tulee tehdä kahdeksan päivän kuluessa laskun saapumisesta. Laskuun lisätään aina laskutuslisä, joka on suuruudeltaan kaksi euroa (2 € sis.alv 24%)

Asiakkaalla on 14 päivää aikaa maksaa tilaus. Tämän jälkeen lähetämme kaksi huomautuslaskua. Mikäli yritys (Mainos Ink Oy) ei saa maksua asiakkaalta on sillä oikeus lähettää lasku perintäyhtiölle perittäväksi.

Laskuun lisätään tuotteiden/palveluiden arvonlisävero, toimituskulut ja laskutuslisä, mikäli niistä ei ole toisin sovittu.

Checkout verkkomaksu (verkkopankit tai luottokortit)

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Kun olet vahvistanut tilauksen ja valinnut tämän maksutavan siirryt suoraan maksu-sivuille, jossa maksaminen tapahtuu. Seuraa ohjeita. Yhteys on turvallisesti SSL-suojattu.Tärkeää! ethän sulje selainta, ennen kuin olet palannut verkkomaksun jälkeen takaisin Suomen Mainosmateriaalit -sivuille. Muutoin tilauksesi ei kirjaudu järjestelmään, eikä sinulle myöskään tule tilausvahvistusta sähköpostiisi.

Maksaminen Checkout laskulla tai osamaksulla (Collector bank)

Collector bank laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Saat ostamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Collector laskulla saat maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Saatuasi laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Osamaksu haluamaksesi ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Collector bank.

Maksaminen Checkout laskulla tai osamaksulla (Jousto)

Jousto Laskulla saat 14 vuorokautta maksuaikaa, laskutuspalkkio on 4,90 € riippumatta laskun loppusummasta. Jousto Osamaksulla saat maksuaikaa 1-24 kuukautta. Laskutuspalkkio on 4,90 €/kk. Vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

Toimitusaika

Valmiin tilauksen käsitteleminen pyritään tekemään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tilauksen toimitusaika on 3-14 vrk:tta, riippuen tilatusta tuotteesta . Toimitusaika voi muuttua, mikäli asiakas ei anna painoaineistoa sovitussa ajassa, haluaa muuttaa aineistoa tai jos asiakasta ei tavoiteta tilaukseen liittyvän asian johdosta.

Mikäli toimitusaika pitenee huomattavasti sovitusta ajasta, on asiakkaalla oikeus purkaa kauppa. Kaupan purkaminen ei ole mahdollista, mikäli viivästys johtuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure), kuten lakosta tai sodasta.

Yritys Mainos Ink Oy lupaa ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista viivästyksistä välittömästi, kun tieto viivästyksistä ilmenee.

Toimitus joko perille asiakkaan antamaan osoitteeseen tai lähimpään postin/matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli toimitusosoitteita on useampi tilaukselle, tulee toimituskulu x toimituspaikat.

Toimituskulut

Alle 30kg:n paketit toimitamme Suomeen toimituskululla 19,90e, tuotteita voi olla paketissa useampi. Poikkeuksena Snap-kehykset ja jotkut painotuotteet 9,90e. Yli 30kg:n paketeille toimituskulu määräytyy yksilöllisesti, kysy tilauksen yhteydessä lisää.

Painoaineistot

Asiakas vastaa kokonaan itse lähettämästään painoaineistosta. Yritys Mainos Ink Oy pyrkii tarkistamaan asiakkaan lähettämät painoaineistot päällisin puolin, jottei virheitä ilmenisi. Mikäli asiakas lähettää virheellisen painoaineiston ja yritys Mainos Ink Oy ei huomaa siinä olevaa virhettä, on vastuu kokonaan asiakkaalla. Virheellinen painoaineisto aiheuttaa virheellisen painotuotteen.

Painotiedosto täytyy olla PDF muodossa. Yritys Mainos Ink Oy voi muuttaa aineiston tiedostomuotoa asiakkaan pyynnöstä, mutta on muunnoksesta itse vastuussa sekä velvoitettu maksamaan muunnoksesta graafisentyön mukaisen tuntiveloituksen.

Asiakas voi myös ostaa yritykseltä palvelun painotiedoston tekoon, jolloin yritys Mainos Ink Oy on vastuussa painotiedostosta. Painotiedosto tehdään aina asiakkaan ohjeiden mukaan ja asiakkaalta halutaan vahvistus valmiista painotiedostosta ennen painoon lähettämistä. Veloitamme painoaineiston teosta 20e/kpl kiinteän kulun.

Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisina. Reklamaatio voi olla vapaamuotoinen ja sen voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Reklamaatio tulee tehdä yhden (1) viikon kuluessa lähetyksen saapumisesta asiakkaalle. Reklamaation tulee sisältää kuvat viallisesta tuotteesta ja tiedot tapahtuneesta. Yritys (Mainos Ink Oy) ei myönnä tuotteilleen takuuta. Pyrimme korvaavaan ensisijaisesti vialliset tuotteet tai kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet uudella vastaavalla. Asiakkaalle siirtyy vastuu tuotteen käsittelystä ja käytöstä, kun tuote on vastaanotettu. Mikäli yhteistä ratkaisua ei löydetä, voi asiakas palauttaa tuotteen maksamalla palautuksen postikulut itse.

Erimielisyydet ratkaistaan Suomen lakeja noudattaen ja oikeuspaikkana toimii yrityksen Mainos Ink Oy:n kotipaikassa vaikuttavan oikeuslaitoksen toimipiste.
 

Suomenmainosmateriaalit.fi Mainos Ink Oy Kauppapuistikko 24 65100 Vaasa