Pop-Up Teltta 3x3m

Laadukas ja näyttävä Pop-up teltta 3x3m ulko ja sisätapahtumiin tuomaan brändiäsi esille. Teltan runko on valmistettu kestävästä alumiinista. Painatus sisältyy hintaan.
725,00 1395,00  alv 0%
Category:
Tags: ,

Kuvaus

Pop- Up Teltta

Laadukkaista materiaaleista valmistetut mainostelttamme ovat kestäviä ja helppoja pystyttää, tarjoten samalla suojaa auringolta, tuulelta ja sateelta. Niiden vankka rakenne ja kestävät kankaat tekevät niistä luotettavan valinnan ulkoilmatapahtumiin ja markkinointitarkoituksiin.

Telttamme ovat myös täysin räätälöitävissä, joten voit painattaa niihin yrityksesi logon, brändivärit tai haluamasi viestin. Ne tarjoavat näyttävän mahdollisuuden esitellä tuotteitasi tai palveluitasi suurelle yleisölle ja houkutella potentiaalisia asiakkaita.

Tee vaikutus ja erota itsesi massasta valitsemalla mainostelttamme, jotka antavat yrityksellesi näkyvyyttä ja ammattimaista ilmettä tapahtumissa ja ulkoilmatilaisuuksissa.

Laadukas ja näyttävä Pop-up teltta 3x3m soveltuu loistavasti ulko ja sisätapahtumiin. Teltan runko on valmistettu alumiinista, kaksinkertainen kuusikulmainen profiili (ulompi profiili 40x40x1mm ja sisempi profiili 35x35x1mm). Teltan kiinnitys maahan mukana tulevilla piikeillä, mikäli se ei ole mahdollista voit ostaa erikseen 7,5 kg betonipainoja.

Seinät ostettavissa erikseen. Painatus kattoon ja seiniin kuuluvat hintaan.

Pop-Up teltta peruspaketti sisältää:

  • Teltan runko
  • Vedenkestävän katon omalla painatuksella
  • Laukun teräsvahvisteisella pohjalla
  • Asennuspiikit lisä köysillä 4 kpl
  • Vasaran piikkien kiinnitykseen
  • Ota yhteyttä, kysy lisää

Kysy taittopohjaa.

Lisätiedot

Valitse korkeiden (3×2.1m) seininen määrä:

Ilman seiniä, Seinät 1 kpl (150€), Seinät 2 kpl (300€), Seinät 3 kpl (365€), Seinät 4 kpl (400€)

Valitse matalien (3×0,78m) seininen määrä:

Ilman seiniä, Seinät 1 kpl (75€), Seinät 2 kpl (150€), Seinät 3 kpl (220€), Seinät 4 kpl (270€)