Premium beachflag suorakaide

Kevätkampanja 31.5.2024 saakka! Valitse ilmainen kampanjajalka tilaukselle alta. 4 vaihtoehtoa: kevyt ristikkojalka, iso ristikkojalka, säiliöjalka tai maapiikki. Tee tilaus suoraan verkkokaupasta, lisää aineisto kassalla tai laita tilausnumeron kera sähköpostiimme.

Upea premium beachflag suorakaide on helposti kasattava ja se sopii hyvin sisä- ja ulkotiloihin, messuille, kaupunkiin, tai vaikka rannalle erilaisiin tapahtumiin. Lippu on helposti siirreltävissä. Beachflag on saatavilla yksi, – sekä kaksipuolisella painatuksella.

92,00 155,00  alv 0%
 • Hintaan sisältyy kampanjajalka neljästä vaihtoehdosta 1.4-31.5.2024 ajalla. Valitse jalka tarpeidesi mukaan:

  Teemme painovalmiin aineiston ohjeidesi & materiaalisi mukaan.

  Valitse tämä lisäpalvelu mikäli sinulla ei ole painovalmista aineistoa (logoa, kuvia, tekstiä asemoituna meidän taittopohjaan.) Teemme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi.

 • *Koko:

  *Painatus

  Reset options
Category:

Kuvaus

Premium beachflag suorakaide

Upea premium beachflag suorakaide on helposti kasattava ja se sopii hyvin sisä- ja ulkotiloihin, messuille, kaupunkiin, tai vaikka rannalle erilaisiin tapahtumiin. Lippu on helposti siirreltävissä. Lipun saat tilattua omalla grafiikalla, jonka painatus sisältyy hintaan. Beachflagin kangas on vaihdettavissa.

 • Beachflag suorakaide on saatavilla kolmessa eri koossa: S, M ja L
 • Jykevä kestävävämpi runko
 • Kangas Polyester 115g tai Blackback Pro 250g
 • B1 palosuojattu
 • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa
 • Huom! hinta ei sis. kantokassia, kysy sitä tarvittaessa

Painatus on yksi- tai kaksipuolinen. Yhdelle puolelle painatettaessa näkyy logo peilikuvana lipun toiselle puolelle. Kaksi puolisella painatuksella logo on oikein päin luettavissa molemmin puolin. Kaksipuolisen painatuksen saat lippu koolle S ja M.
1-puoleisena lippu painetaan yhden läpikuultavan polyesterikankaan etupuolelle, jolloin myös auringon-/luonnonvalo kuultavat kankaan läpi. 2-puoliset liput läpäisevät vähemmän valoa jolloin värit erottuvat niistä voimakkaampina. 2-puoleinen lippu painetaan paksummalle Blackback Pro 250g kankaalle etu- ja takapuolelle

Aineisto-ohjeemme löydät täältä.

Lisätiedot

Koko:

S, M, L

Painatus

1-puoleinen, 2-puoleinen