Roll up 85×200 cm kaksipuoleinen

Näkyvyyttä molemmin puolin, vaikka kahdella eri printillä. Näyttävä ja edullinen alumiinirunkoinen kaksipuoleinen Roll up mainosteline messuille, promootioihin, myymälään ja moniin muihinkin tilanteisiin.
139,00  alv 0%

    Teemme painovalmiin aineiston ohjeidesi & materiaalisi mukaan.

    Valitse tämä lisäpalvelu mikäli sinulla ei ole painovalmista aineistoa (logoa, kuvia, tekstiä asemoituna meidän taittopohjaan.) Teemme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi.

Category:

Kuvaus

Roll up 85×200 cm kaksipuoleinen

Roll up 85×200 cm on näyttävä ja edullinen alumiinirunkoinen kaksipuoleinen Roll up mainosteline messuille, promootioihin, myymälään ja moniin muihinkin tilanteisiin. Painatus laadukkaalle roll-up vinyylille omalla grafiikalla. Jalustan alla nupit, toimintavarmat rullamekanismit. Roll up on erittäin helppo ja nopea pystyttää ja kevyt siirrellä. Mukana tulevalla kantokassilla Roll up on helppo kuljettaa tapahtumasta toiseen. Näkyvää markkinointiviestintää molemmin puolin.

  • Koko: 85 x 200 cm
  • Painatusala: 85 x 215 cm
  • Paino: 5 kg
  • Mukana tulee kantokassi
  • Matta
  • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa

Tähän tuotteeseen ei löydy valmista taittopohjaa. Valmis painoaineisto tulee tehdä kokoon 85x215cm, alhaalta loppu 15cm menee Roll up rullan mekanismin sisälle. Ethän sijoita siihen tärkeitä tietoja. Tarkemmat aineisto-ohjeemme löydät TÄÄLTÄ.

Oletko lähdössä messuille? Katso myös messupöytävalikoimaamme TÄSTÄ!