Salkolippu logolla

Tyylikäs salkolippu logolla takaa loistavan näkyvyyden. Salkolipuissa on laadukas printti sekä viimeistelyt.
49,00 102,00  alv 0%

  Teemme painovalmiin aineiston ohjeidesi & materiaalisi mukaan.

  Valitse tämä lisäpalvelu mikäli sinulla ei ole painovalmista aineistoa (logoa, kuvia, tekstiä asemoituna meidän taittopohjaan.) Teemme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi.

 • *Malli:

  *Koko:

  Reset options
Category:

Kuvaus

Salkolippu logolla

Haluatko yrityksesi erottuvan? Tyylikäs salkolippu logolla takaa loistavan näkyvyyden. Salkolipuissa on laadukas printti sekä viimeistelyt.  Lippu näyttää erinomaisesti liikkeen sijainnin asiakkaille ja herättää kiinnostuksen. Yrityksesi logo tai viesti erottuu selvästi ympäristöstä. Puhdas ja hyvännäköinen lippu antaa hyvän kuvan yrityksestä. Lippumme ovat tietenkin reunavahvikkeilla sekä pikaliittimillä varustettuna. Pikaliittimet kiinnitetään ylös sekä alas ja tarvittaessa lipun koon mukaan myös keskelle.

 • Salkolippu vaaka tai pystyversiona
 • Saatavilla useita eri kokoja
 • Pikaliittimillä
 • Materiaalina polyester 115g
 • 1-puoleinen painatus, näkyy peilikuvana lipun toisella puolella
 • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa

Laadukkaan printin ja viimeistelyjen ansiosta salkoliput kestävät mainiosti erilaisia sääolosuhteita ja säilyttävät kirkkaan värinsä pidempään. Ne ovat mainio tapa opastaa asiakkaita ja vierailijoita kohti liikkeesi sijaintia, samalla herättäen kiinnostusta ja uteliaisuutta potentiaalisissa asiakkaissa.

Täydellinen ratkaisu vaikuttavaan näkyvyyteen ja houkuttelevaan yrityskuvaan.

KYSY myös muita kokoja!

Lisätiedot

Malli:

Vaaka, Pysty

Koko:

Vaaka 300x200cm 8m tanko, Vaaka 225x150cm 7m tanko, Vaaka 150x100cm 6m tanko, Pysty 120x400cm, Pysty 100x300cm, Pysty 80x250cm