Usein kysytyt kysymykset

Tarjous

Tarvitsen tarjouksen, jotta saan määräalennukset. Miten pyydän tarjouksen? Saat määräalennukset valmiiksi kun teet tilauksen suoraan verkkokaupasta. Voit laittaa meille myös tarjouspyynnön tarjouspyyntö-välilehdeltä tai laittaa meille tarjouspyynnön sähköpostilla osoitteeseen: info(a)suomenmainosmateriaalit.fi 

Puhelimitse emme pysty antamaan tarjouksia, koska tarjoukset lasketaan aina tapaus ja tarvekohtaisesti.

Määräalennuksen saat, kun samaa tuotetta on tilauksella yli 5 kpl:tta. HUOM! Määräalennukset eivät koske kampanjatarjouksia.

6 kpl – 5%
10 kpl – 7%
20 kpl – 10%
jne..

Tilaus

Miten teen tilauksen? Voit tehdä tilauksen joko suoraan verkkokaupasta tai laittamalla meille tilauksen sähköpostitse osoitteeseen: info(a)suomenmainosmaterialit.fi

Miten liitän tilaukselle painoaineiston tai mihin laitan sen? Voit liittää pdf.aineistosi mukaan tilaukselle kassalla tai voit laittaa meille aineistot sähköpostilla (alle 10Mb), tai https://wetransfer.com/ sivun kautta ilmaisversiolla (yli 10Mb).

Miten teen painoaineiston? Painoaineiston tekoon ohjeet ja pohjat, joihin aineistot tulee tehdä löytyvät täältä: https://suomenmainosmateriaalit.fi/aineisto-ohjeet/

Saako teiltä apua painoaineiston tekoon? Mikäli asiakkaalla on olemassa valmiit elementit painoaineistoon (kuvat, tekstit, sloganit, fontit jne) niin me teemme mielellämme sinulle lopullisen painoaineiston. Veloitamme siitä +60€/kpl alv 0%. Mikäli asiakkaalla ei ole olemassa omia elementtejä tai ainoastaan osa siitä ja asiakas antaa meille ns. vapaat kädet, niin veloitamme siitä +80€/h. Annamme tällöin aina arvion tuntimäärästä.

Teemme asiakkaalle vedoksen hyväksyttäväksi 2 päivän sisällä. Hinta sisältää yhden muutos kerran.

Mitä tarkoittaa valmis painoaineisto?

Valmis painoaineisto tarkoittaa sitä, että asiakas laittaa meille tiedoston mikä on oikeassa koossa, grafiikat meidän painopohjaan tehtynä (mikäli tälle tuotteelle sellainen löytyy) elementit kuten (logot, tekstit, kuvat jne) on valmiiksi asemoitu pohjaan. Valmiille painoaineistolle meidän ei tarvitse tehdä mitään. 

Tarkistamme kuitenkin aina kaikki meille laitetut painoaineistot.

Paljonko on toimituskulut? Toimituskulut ovelle paketti alle 30kg on 19,90€ alv 0%. Yli 30kg:n toimituksiin laskemme toimituskulut/rahdin aina tapauskohtaisesti. Toimitamme tuotteet pakettina ovelle toimitusosoitteeseen tai lavatoimituksena, mikäli toimitus on painavampi.

Voinko noutaa tilaukseni Vaasasta? Nouto onnistuu, mutta siitä on sovittava erikseen. Teethän tällöin tilauksen sähköpostitse.

Miten tilaus toimitetaan? Toimitamme tuotteet joko Ups:n tai matkahuollon jakopakettina sekä DB Schenker:illä. Varastotuotteet on mahdollista toimittaa myös noudettavaksi esimerkiksi Matkahuollosta tai pakettiautomaateista. 

Pitääkö minun rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi tehdäkseni tilauksen? Ei tarvitse. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä. Rekisteröityneenä tilaus on vaivattomampaa ja näet mm. tilaushistoriasi.

Toimitusajat

Kuinka pitkä toimitusaika on tuotteillamme? Painotuotteet kuten; beachflag, roll upit,  messupöydät, x-bannerit, pahvituotteet (hahmot, arvontalaatikot), tyynyt, avainnauhat, mainoskynät, messuseinät, teltat, säkkituolit, aurinkotuolit, banderollit, kyltit + beachflag jalat toimitusaika on n. 7-14 arkipäivää siitä, kun painoaineistot ovat meillä ja valmiina. Myös pikatilaus on mahdollinen, mutta tällöin tilaukselle lisätään pikatoimituskulut, pikatoimituskin vaatii vähintään n. 3-5 arkipäivää, riippuen myös tuotantojonoista.

Miten pitkä toimitusaika on muilla tuotteillamme? Varastotuotteet kuten; a-telineet, snap-kehykset, esitetelineet, jalalliset esitetelineet toimitusaika on n. 2-4 arkipäivää tilauksesta, riippuen onko tuotetta hyllyssä. Painotuotteista myös Budget roll up 85x200cm sekä synteettiset & paperiset julisteet saamme toimitettua n. 2-4 arkipäivää tilauksesta.

Ilmoitamme asiakkaalle aina arvioidun toimituspäivämäärän, kun saamme tiedon tuotannosta.

Laskutus

Saako laskun? Lasku onnistuu! Kassalla voit valita maksutavaksi joko maksupalvelun tarjoajamme Paytrailin laskun tai meidän oman laskun. Mikäli haluat meidän laskun, muistathan täpätä kassalla oikean vaihtoehdon. Oletuksena kassalla on Paytrailin maksuvaihtoehdot.

Emme myy laskulla kuluttaja-asiakkaille. Kuluttaja-asiakkaan tulee tehdä tilaus suoraan verkkokaupasta ja valita maksupalvelun tarjoajan Paytrailin eri maksuvaihtoehdoista sopivin. Paytrail tarjoaa mm. verkkopankkimaksun, korttimaksun, osa-maksun sekä eri laskuvaihtoehdot.

Lasku lähtee meiltä aina kirjeitse, sähköpostitse tai verkkolaskulla tilauksen valmistuttua.

Muuta

Löydänkö kaikki tuotteet verkkokaupasta? Et. Meillä on valikoimissa myös paljon tuotteita, joita ei löydy vielä verkkokaupastamme. Suosittelemme aina olemaan siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli et löydä etsimääsi.

Voiko tilata pelkän mainoslipun ilman runkoa ja kantopussia? Kyllä on mahdollista tilata pelkkä lippukin.

Mitä eroa on Budget Roll upilla ja tavallisella Roll upilla? Budget roll up on rungoltaan kevyempi, vuotamateriaali ei ole laminoitu sekä mukana tulee ohuempi kantokassi. Suosittelemme Budget roll upia esimerkiksi kamppis käyttöön.

Miten tavoitan teidät? Asiakaspalvelumme tavoitat klo 9-16 välillä. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai esittää kysymyksen chatissa.  Mikäli olemme juuri sillä hetkellä varattuina, olemme sinuun yhteydessä kun vapaudumme.

Yhteystietomme löydät täältä.