Kalustevuokraus

Tarjoamme myös laadukkaita vuokrakalusteita messuille, juhliin, sekä tapahtumiin. Pieniin, sekä suuriin tilaisuuksiin. Haluamme kunnioittaa ympäristöä, aina et tarvitse uutta!

Onko sinulla?

  • Tilapäinen tarve
  • Ei tilaa säilyttää
  • Ei jatkokäyttöä tuotteelle

Kalusteiden vuokraaminen voi olla järkevää useista syistä, mm. kustannustehokkuus, erityisesti jos tarvitset kalusteita vain tilapäisesti. Lisäksi vuokraaminen tarjoaa joustavuutta, sillä voit valita erilaisia kalusteita eri tapahtumiin ilman pitkäaikaista sitoutumista. Säästät varastointitilaa, sekä huolenpitoon liittyvää vaivaa.

Järjestä tapahtumasi tyylikkäästi ja kätevästi valitsemalla tuotteet meidän monipuolisesta vuokrakaluste valikoimastamme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kalusteita, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja messuosastoille. Olipa kyseessä sitten yksityistilaisuus, yrityksen edustustilaisuus, tuotelanseeraus tai messuosasto, meiltä löydät sopivat kalusteet eri tilanteisiin.

Valikoimamme sisältää muun muassa tyylikkäät aurinkotuolit, messuseinät, käytännölliset messupöydät ja näyttävät ständit. Voit valita kalusteet tapahtuman teeman ja brändisi värien mukaan, luoden näin vaikuttavan ja yhtenäisen kokonaisuuden.

Pyydä tarjous ja laitamme paluupostissa sinulle myös sopimusehdot ja voit olla varma, että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen.

Kysy myös muita kalusteita vuokralle. Kasvatamme valikoimaamme kysynnän mukaan.