Banderolli polyester 210g

Palosuojattu Banderolli polyester 210g mainoskangas on loistava ja kestävä valinta sisä, – sekä ulkotiloihin. Materiaali toistaa värit upeasti. Ulos Banderolli polyester 210g soveltuu parhaiten ripustettavaksi taustaseinää vasten, jolloin kankaalle ei pääse kertymään liikaa tuulikuormaa. Käytämme tätä kangasta mm. tekstiilibannereihin, taideteoksiin, seinätekstiileihin, istuinpehmusteiden päällysteeksi ja sitä myös käytetään meidän istuinkuutioiden päällysteenä. Hintaan sis. painatus, sekä laadukkaat viimeistelyt; reunavahvikkeet, sekä purjerenkaat. Mikäli toivot kankaaseen muita viimeistelyitä, kuten velcro-tarranauhan tai kujia, olethan yhteydessä!

22,00  per m2 alv 0%
Tuotteen hinta
Category:

Kuvaus

B1 palosuojattu Banderolli polyester 210g mainoskangas on loistava ja kestävä valinta sisä, – sekä ulkotiloihin. Materiaali toistaa värit upeasti. Ulos Banderolli polyester 210g soveltuu parhaiten ripustettavaksi taustaseinää vasten, jolloin kankaalle ei pääse kertymään liikaa tuulikuormaa. Käytämme tätä kangasta mm. tekstiilibannereihin, taideteoksiin, seinätekstiileihin, istuinpehmusteiden päällysteeksi ja sitä myös käytetään meidän istuinkuutioiden päällysteenä.  Suuremman grammamäärän ansiosta painettu kuvio näkyy vain tekstiilin toisella puolella verrattuna 115 g/m² polyesteriin. Kangas on suhteellisen kevyt, sillä on hieman joustava rakenne. Edullisen hintansakin vuoksi tämä materiaali soveltuu monipuoliseen mainoskäyttöön esimerkiksi messuille, tapahtumiin, sekä vaaleihin.

Hintaan sis. painatus, sekä laadukkaat viimeistelyt; reunavahvikkeet, sekä purjerenkaat. Mikäli toivot kankaaseen muita viimeistelyitä, kuten velcro-tarranauhan tai kujia, olethan yhteydessä!

Materiaali hylkii vettä, uv-säteilyä, tuulta ja muita sääolosuhteita todella hyvin.

Tarvitsetko apua, ota yhteyttä tästä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Banderolli polyester 210g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *