Beach Flag Aalto

Loistavaa näkyvyyttä kustannustehokkaasti. Beach Flag on helposti kasattava ja se sopii hyvin sisä- ja ulkotiloihin, kaupunkiin, tai vaikka rannalle erilaisiin tapahtumiin. Lippu on helposti siirreltävissä keveytensä ansiosta. Tukevalla jalalla se pysyy pystyssä tuulisemmallakin säällä. Saatavilla myös 2-puolisena.
79,90 139,90  alv 0%
 • Valitse jalka tarpeidesi mukaan:

 • Teemme painovalmiin aineiston ohjeidesi & materiaalisi mukaan.

  Valitse tämä lisäpalvelu mikäli sinulla ei ole painovalmista aineistoa (logoa, kuvia, tekstiä asemoituna meidän taittopohjaan.) Teemme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi, kun laitat meille elementit tulemaan. Valitse 1 kpl , mikäli tilaat useamman kpl:n samalla aineistolla.

 • *Koko:

  *Painatus:

  Reset options

Kuvaus

Beach Flag Aalto

Beach Flag Aalto on helposti kasattava ja se sopii hyvin sisä- ja ulkotiloihin, kaupunkiin, tai vaikka rannalle erilaisiin tapahtumiin. Lippu on helposti siirreltävissä keveytensä ansiosta.  Lipun saat tilattua omalla grafiikalla, jonka painatus sisältyy hintaan. Painatus on yksipuolinen ja se näkyy peilikuvana toiselle puolelle. Lipun mukana tulee myös kantopussi, johon lipun rungon saa pakattua kuljetusta varten. Beachflagin kangas on vaihdettavissa.

 • Beachflag on saatavilla neljässä eri koossa: S, M, L ja XL
 • Koot rungon kanssa S 2,45m, M 3,05m, L 4,06m, XL 5m
 • Kestävä runko
 • Kangas Polyester 115g tai Blackback Pro 250g
 • B1 palosuojattu
 • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa
 • Painatus on yksi- tai kaksipuolinen. Yhdelle puolelle painatettaessa näkyy logo peilikuvana lipun toiselle puolelle. KaksIpuolisella painatuksella logo on oikein päin luettavissa molemmin puolin. Kaksipuolisen painatuksen saat lippu koolle S, sekä M ja lisäksi pisara malliimme koossa L

1-puoleisena lippu painetaan yhden läpikuultavan polyesterikankaan etupuolelle, jolloin myös auringon-/luonnonvalo kuultavat kankaan läpi. Printti näkyy silloin peilikuvana kankaan toiselle puolelle. 2-puoliset liput läpäisevät vähemmän valoa jolloin värit erottuvat niistä voimakkaampina. 2-puoleinen lippu painetaan paksummalle Blackback Pro 250g kankaalle etu- ja takapuolelle

Eniten pinta-alaa saat grafiikalle Evä-beachflagillä. Pisara mallinen beachflag pingoittuu parhaiten lipun runkoon, jolloin se ei liehu saman lailla kuin Evä sekä Aalto mallimme.

Taittopohjat, sekä aineisto-ohjeemme löydät TÄÄLTÄ.

HUOM! taittopohjissa keskitä vihreiden katkoviivojen sisälle kaikki tärkeä informaatio (esim. logot, nettiosoitteet ja tekstit) mitä haluat tuotteisiin näkyväksi. Taustavärit ja grafiikat uloimpaan mustaan viivaan asti.

Lipun jalusta on ostettavissa erikseen! Valitse jalusta tarpeidesi mukaan.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

S, M, L, XL

Painatus:

Yksipuolinen, Kaksipuolinen