Aurinkovarjo

Suojaa asiakkaasi auringolta ja sateelta. Aurinkovarjo luo terassillesi viimeistellyn ja ammattimaisen ilmeen. Haluamasi grafiikka tulostetaan kauttaaltaan koko varjon alalle laadukkaalle polyesterikankaalle, näin brändisi näkyy joka suuntaan houkutellen asiakkaita kauempaakin.
849,00 1249,00  alv 0%

  Teemme painovalmiin aineiston ohjeidesi & materiaalisi mukaan.

  Valitse tämä lisäpalvelu mikäli sinulla ei ole painovalmista aineistoa (logoa, kuvia, tekstiä asemoituna meidän taittopohjaan.) Teemme sinulle vedoksen hyväksyttäväksi.

 • *Koko

  Reset options

Kuvaus

Aurinkovarjo

Haluatko tarjota asiakkaillesi edustavan ja kestävän aurinkovarjon, joka suojaa heitä auringolta ja sateelta? Aurinkovarjomme on edustava ja hyvin säätä kestävä Euroopassa laadukkaista materiaaleista valmistettu aurinkovarjo, joka on suunniteltu erityisesti kesäterasseille ja erilaisiin tapahtumiin suojaamaan arvokkaita asiakkaitasi. Varjon nykyaikainen ulkonäkö luo terassillesi viimeistellyn ja ammattimaisen ilmeen. Haluamasi grafiikka tulostetaan kauttaaltaan koko varjon alalle laadukkaalle polyesterikankaalle, näin brändisi näkyy joka suuntaan houkutellen asiakkaita kauempaakin.

Halutessasi voit tilata myös tukevan teräksisen ristikkojalan betonipainoilla (painot eivät sisälly toimitukseen) joka pitää varjon pystyssä terassikauden alusta loppuun. Betonipainoiksi sopii 4-8kpl tavallisia 40x40x5cm betonilaattoja joita saa joka rautakaupasta. Betonilaatat painavat n. 20 kg/kpl, joten niillä saat varjosi varmasti pysymään paikoillaan. Kun terassisi on asiakkailta suljettu varjo on helppo sulkea, myös kovalla tuulella emme suosittele pitämään varjoa auki vaikka se onkin kestävää tekoa.

Tämä aurinkovarjo tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, kestävyyttä ja brändinäkyvyyttä.

 • Kangas: laadukasta polyesteriä 215g/m²
 • Runko: kestävä alumiinirunko, tolpan halkaisija 50mm
 • Avaus: helppokäyttöinen narumekanismi
 • Painatus: sisältyy hintaan
 • Jalka: Vahva teräksinen ristikkojalka betonipainoille (painot eivät sisälly toimitukseen)
 • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa

Kokovaihtoehdot:

 • 300 x 300cm (pakkauskoko 285 x 22 x 22 cm) – Paino 11,8kg
 • 400 x 400cm (pakkauskoko 320 x 27 x 29cm) – Paino 20,2kg
 • Ristikkojalan koko 85x85cm – Paino 5,5kg

Taittopohjat, sekä aineisto-ohjeemme löydät TÄÄLTÄ

HUOM! taittopohjissa keskitä vihreiden katkoviivojen sisälle kaikki tärkeä informaatio (esim. logot, nettiosoitteet ja tekstit) mitä haluat tuotteisiin näkyväksi. Taustavärit ja graafikat uloimpaan mustaan viivaan asti.

Lisätiedot

Koko

300x300cm, 400x400cm