Dibond kyltti

Alumiinikomposiittilevy Dibond sisus on polyeteenivaahtoa ja pinnat alumiinia. Levy on jäykkä ja kevyt, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti ulkomainoskyltteihin, opasteisiin ja erilaisiin muotoon leikattuihin ratkaisuihin ja kestää käytössä vuosia. Levy kestää hyvin iskuja, sekä sääolosuhteita, kuten UV-säteilyä ja kosteutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkokäyttöön. Levyn paksuus 3mm.

42,00  per m2 alv 0%
Tuotteen hinta
Category:

Kuvaus

Dibond kyltti on alumiinikomposiittilevyä, jonka sisus on polyeteenivaahtoa ja pinnat alumiinia. Levy on jäykkä ja kevyt, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti ulkomainoskyltteihin, opasteisiin ja erilaisiin muotoon leikattuihin ratkaisuihin. Levy kestää hyvin iskuja, sekä sääolosuhteita, kuten UV-säteilyä ja kosteutta vuosia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ulko, – sekä sisäkäyttöön. Levyn paksuus 3mm. Soveltuu loistavasti tulostettavaksi myös molemmin puolin.

Alla esimerkkejä, johon dibond kylttiä voi käyttää:

  1. Mainoskyltit: kylttejä käytetään usein mainoskylteinä liikkeissä, ravintoloissa, kaupoissa ja muissa yrityksissä. Materiaalin kestävyys tekee siitä ihanteellisen ulkokäyttöön.
  2. Näyttelyt ja messut: Dibond kyltti on suosittu materiaali näyttelyjen ja messujen kylttien valmistamiseen, koska se on kevyt ja helppo kuljettaa, mutta silti kestävä ja laadukas.
  3. Sisustus: kylttejä voidaan käyttää sisustuksessa luomaan moderneja ja tyylikkäitä elementtejä esimerkiksi seinille, tiskipinnoille tai taideteoksiin.
  4. Opasteet: voidaan käyttää opasteina esimerkiksi tieopasteissa, opastekylteissä tai muissa tilanteissa, joissa selkeät ohjeet ovat tarpeen.
  5. Valokuvat ja taide: Valokuvat ja taide voidaan tulostaa dibond-kylteille, mikä luo modernin ja kestävän tavan esittää visuaalista taidetta.
  6. Rakennusten julkisivut: voidaan käyttää myös rakennusten julkisivuissa luomaan tyylikkäitä ja kestäviä ulkoasuja.

Tarvitsetko apua eteenpäin? Ole yhteydessä tästä!