Vaahto PVC-levy

Vaahto PVC-levy on suosittu materiaali mainoskyltteihin. Kevyitä, helposti leikattavissa ja tulostettavissa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja korkealaatuisen grafiikan. Levyn paksuus 3mm. Saatavilla myös paksuudet 5mm, sekä 10mm. Kysy lisää!

25,00  per m2 alv 0%
Tuotteen hinta
Category:

Kuvaus

Vaahto PVC-levy on suosittu ratkaisu mainosmedian valmistukseen. Materiaali on valmistettu polyvinyylikloridista, joka erottuu huomattavasti pienemmästä painostaan ​​verrattuna kovaan PVC:hen. Taulun pinta on sileä, joten sille tehty painatus on kirkas ja lähes valokuvalaatuinen. Levyn rakenteen ansiosta se on helppo leikata sopivaan kokoon tai muotoon. Kyltin paksuus on 3mm. Saatavilla myös 5mm, sekä 10mm paksuisina. Kysy lisää!

Tässä on joitain käyttötarkoituksia, joihin materiaali sopii:

  1. Mainoskyltit: Suosittu materiaali mainoskyltteihin. Kevyitä, helposti leikattavissa ja tulostettavissa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja korkealaatuisen grafiikan.
  2. Näyttely- ja messumateriaalit: Voidaan käyttää messuosastojen rakentamisessa, näyttelyseinissä ja muissa esittelymateriaaleissa. Materiaali on kevyt ja helppo kuljettaa, ja se tarjoaa silti tarvittavan tuen ja vakauden rakenteille.
  3. Mainosnäytöt: Koska materiaali on helposti muotoiltavissa ja leikattavissa, sitä voidaan käyttää erilaisten mainosnäyttöjen, kuten pöytätelineiden, ständien ja julisteiden, valmistamiseen.
  4. Sisustusmateriaalit: Voidaan käyttää sisustuksessa, kuten sisätilojen seinälevyinä, taulujen taustamateriaalina ja muissa koristetarkoituksissa. Se on saatavilla eri väreissä ja pinnan viimeistelyissä.
  5. Kaupalliset graafiset sovellukset: Soveltuu hyvin kaupallisten graafisten sovellusten, kuten kaupunkiopasteiden, liiketilojen kylttien ja myymälänäyttelyiden, valmistamiseen.
  6. Rakennusmateriaalit: Voidaan käyttää rakennusteollisuudessa esimerkiksi suojapinnoitteina tai väliaikaisina rakennusmateriaaleina, koska se on helppo leikata ja asentaa.

Materiaalia suositellaan erityisesti sisäkäyttöön tai tilanteisiin, joissa altistuminen sääolosuhteille ei ole liiallista.

Määräalennukset suuremmille erille!

Kysy lisää tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaahto PVC-levy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *