Reboard kyltti

Ekologinen Reboard kyltti valmistetaan kierrätettävästä kartongista ja se sopii myös molemmin puolin tulostettavaksi. Materiaali on kevyt, monikerroksinen kennomainen rakenne tekee siitä kestävän. Reboard soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. Kyltin paksuus 10mm. 1-puoleinen tuloste.

44,00  per m2 alv 0%
Tuotteen hinta
Category:

Kuvaus

Ekologinen Reboard kyltti valmistetaan kierrätettävästä kartongista ja se sopii myös molemmin puolin tulostettavaksi. Materiaali on kevyt, monikerroksinen kennomainen rakenne tekee siitä kestävän. Reboard soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. Voidaan tulostaa molemmin puolin. Kyltin paksuus 10mm.

Saat meiltä määräalennukset, kun tilaat tuotetta isomman erän.

  1. Kestävyys: Reboard on erittäin kestävä materiaali, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan mainos- ja esittelykylteille. Kyltit säilyttävät muotonsa ja kestävät kulumista, mikä takaa pitkän käyttöiän.
  2. Kevyt rakenne: Vaikka materiaali on vahva, se on myös erittäin kevyt. Tämä tekee kylteistä helppoja asentaa ja siirtää tarvittaessa. Kevyt rakenne voi myös vähentää toimituskustannuksia.
  3. Ympäristöystävällisyys: Usein valmistettu kierrätetystä materiaalista, reboard on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille materiaaleille. Yhä useammat asiakkaat arvostavat yrityksiä, jotka ottavat ympäristön huomioon valinnoissaan.
  4. Helposti kierrätettävä: Kun kyltti ei enää ole tarpeellinen tai se tulee käyttöikänsä päähän, reboard-materiaali on helposti kierrätettävissä. Tämä edistää kestävää käyttöä ja vähentää jätteen määrää.
  5. Laaja käyttö: Kylttejä voidaan käyttää monissa eri tilanteissa, kuten messuilla, myymälöissä, tapahtumissa ja mainoskampanjoissa. Niiden monipuolisuus tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon erilaisiin markkinointitarkoituksiin.
  6. Korkea tulostuslaatu: Tarjoaa erinomaisen pinnan tulostukselle, mikä mahdollistaa tarkat ja laadukkaat kuvat ja tekstit. Tämä tekee reboard-kylteistä visuaalisesti houkuttelevia ja ammattimaisia

Tarvitsetko apua eteenpäin? Ota yhteyttä tästä.

Aineisto-ohjeet löydät täältä.