Puinen A-teline liitutaululla

Tyylikäs A-teline liitutaululla sekä puukehyksillä. Tukeva rakenne. Soveltuu käyettäväksi sisä, sekä ulkotiloissa.
102,00  alv 0%
Category:

Kuvaus

Puinen A-teline liitutaululla

Tyylikäs A-teline liitutaululla sekä puukehyksillä. Tukeva rakenne. Soveltuu käyettäväksi sisä, sekä ulkotiloissa.

  • A-telineen ukoiset mitat 60x116cm
  • Liitutaulu 53x80cm
  • Runko on valmistettu kyllästetystä puusta 40x20mm
  • Paino 5,5 kg
  • Helppo ja nopea koota sekä purkaa
  • Tyylikäs ulkoasu
  • Tilatessasi 6 kpl tai enemmän saat määräalennukset suoraan verkkokaupasta tilatessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

A-telineen valinta

Valitse a-teline aina käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimastamme löytyy erikseen kaksi ulkomainostelinettä, ulkomainosteline A1-Säiliöllä sekä ulkomainosteline A1-Jousilla. Snap-kehyksellisissä (napsautuskehys) a-telineissämme on julisteille suojamuovi, joka suojaa uv-säteilyltä, kosteudelta ja lialta. Kaikki paitsi liitutaulutelineet ovat snap-kehyksillä. Tarvittaessa meiltä voit tilata myös uusia suojamuoveja a-telineisiisi. Snap-kehyksiin on erittäin nopea ja helppo vaihtaa julisteet.

A-teline koot

Huomioithan, että a-telineissä B1,B2,A1,A2 koot ovat julistekokoja ja kertovat mikä koko sopii mihinkäkin telineeseen. Lisätiedot kentästä näet itse a-telineen mitat ja arvion painosta.

Tilaa myös julisteet

Valikoimistamme löydät myös julisteet a-telineisiin. Ulkoständiin suosittelemme synteettistä (muovi) julistetta, joka kestää erilaiset säänvaihtelut paremmin kuin paperijuliste. Sisäständeihin taas soveltuu hyvin paperijuliste. A-telineemme ovat kaksipuoleisia, eli tarvitset julisteitakin 2 kpl. Mikäli tarvitset isomman määrän, pyydäthän meiltä aina ensin tarjouksen, että pystymme huomioimaan tarjoukselle myös määräalennukset.

Liitutauluteline

Meiltä saat myös liitutaulutelineet. Liitutaulutelineitä löytyy kaksi eri mallia. Molemmissa voit käyttää joko liitua tai liitutaulutussia. Kustannustehokas vaihtoehto, et tarvitse julisteita ja kirjoitukset ovat aina uudelleen ja uudelleen pyyhittävissä sekä uusittavissa. Liitutalutelineitämme voit käyttää ulko, sekä sisätiloissa. Liitutauluteline on ekologinen ja sopii hyvin monen yrityksen ilmeeseen. Toinen puinen liitutaulutelineemme on täysin kotimaista käsityötä.

Toimitus

Toimitamme kaikki a-telineet suoraan ovellesi. Toimituskulut ovat 19,90e alle 30kg paketeille, yli 30kg:n pakettien toimituskulut määräytyvät yksilöllisesti, kysy lisää. Ulkomainostelineemme ovat erittäin helppo koota ilman työkaluja. Saat kokoamisohjeet paketin mukana. Autamme mielellämme, mikäli tarvitset kokoamiseen lisäohjeita.

Kysyttävää telineistämme?

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysy meiltä ihan mistä tuotteesta vain, tai mikäli haluat ehdottaa jotakin uusia tuotteita valikoimaamme niin Ota meihin yhteyttä